Προσλήψεις στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων

Προσλήψεις στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων



Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων, και οι Περιφερειακές του Υπηρεσίες ανά την Επικράτεια, κατόπιν της ΔΙΟΙΚ/Α/1033/22-01-2019, Ανακοίνωσης της Προέδρου του Δ.Σ. του ΤΑΠ, πρόκειται να προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδ. Δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/94, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ.9 του άρθρου 25 του Ν.4440/2016, καθώς και του άρθρου 64 του Ν.4590/2019, συνολικού αριθμού διακοσίων (200) ατόμων.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Η παρούσα ανακοίνωση με τα απαραίτητα προσόντα (μαζί με τα Παραρτήματα ΣΟΧ του ΑΣΕΠ που συνοδεύουν την ανακοίνωση) ανά ειδικότητα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας www.tap.gr με την σήμανση ΣΟΧ 1/2019, θα δημοσιευθεί σε δύο εφημερίδες των Νομών και θα αναρτηθεί στην Κεντρική Υπηρεσία μας, στις Περιφερειακές Υπηρεσίες μας (πωλητήρια μουσείων και αρχαιολογικών χώρων), όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις, καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Αθηναίων, Δ. Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Λαυρεωτικής, Ελευσίνας, Αίγινας, Επιδαύρου, Άργους – Μυκηνών, Πατρέων, Θηβαίων, Ρόδου, Αρχαίας Ολυμπίας, Βέροιας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννιτών, Δωδώνης, Καβάλας, Θάσου, Κερκύρας, Ηρακλείου Κρήτης, Θήρας, Μυκόνου, Μονεμβασιάς, Σπάρτης, Αγίου Νικολάου Κρήτης, Σητείας, Ρεθύμνου, Αμφίπολης, Δελφών και Χανίων.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη του ΤΑΠ.



Προθεσμίες Υποβολής Αιτήσεων

Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων είναι από την Τετάρτη 28/08/2019 έως και Παρασκευή 06/09/2019.


Γενικά Προσόντα Υποψηφίων

Απαραίτητο προσόν για την υποβολή υποψηφιότητας στις θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ διοικητικό αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και πιστοποίηση πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στις παρακάτω ενότητες: 
  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer και Outlook)

    Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού. 

    Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται του κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.

    Τελικό Κόστος
    Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Βιβλία, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + 3 δωρεάν επανεξετάσεις, Έκδοση Πιστοποιητικού
    Για ανέργους και φοιτητές
    Για εργαζόμενους
    € 239
    € 334

    Περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα πληροφορικής σε ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.





    Άμεση έναρξη μαθημάτων:


    Σχόλια

    Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

    Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

    Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

    Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ