300 προσλήψεις σε Εφορίες από το Υπουργείο Οικονομικών

300 προσλήψεις Εφοριακών από το Υπουργείο Οικονομικών

Ενισχύεται το στελεχικό δυναμικό των Εφοριών. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι η αποτελεσματική λειτουργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού. Προχωρεί σε προσλήψεις, στην εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού και σε μετακινήσεις υπαλλήλων σε υπηρεσίες άμεσης προτεραιότητας. Η ένταξη του νέου προσωπικού θα γίνει μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος».

Τα προσόντα

Οι 300 θέσεις θα αφορούν πτυχιούχους Νομικής Σχολής και πτυχιούχους Οικονομικών τμημάτων, με ή χωρίς εμπειρία.

Η κατοχή διδακτορικού διπλώματος στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και η εμπειρία στο αντικείμενο του Φορολογικού Δικαίου, ή της Πολιτικής Δικονομίας, ή του Αστικού Δικονομικού Δικαίου, ή της Ελεγκτικής, ή της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής αποτελούν κρίσιμους παράγοντες που «σφραγίζουν» το διαβατήριο διορισμού των υποψηφίων, καθώς μπορούν να προσθέσουν πολύτιμα μόρια (συνδυαστικά) στην τελική κατάταξη.

Ολοι οι υποψήφιοι πάντως θα πρέπει να διαθέτουν εκτός από τον απαραίτητο τίτλο σπουδών και:
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:
  1. Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
  2. Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
  3. Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer, Outlook) 
  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας,
  • μεταπτυχιακό τίτλο τουλάχιστον ετήσιας διάρκειας στο Φορολογικό Δίκαιο, ή στην Πολιτική Δικονομία, ή στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, ή στην Ελεγκτική, ή στη Λογιστική, ή στη Χρηματοοικονομική, ή διετή εμπειρία στο αντικείμενο του Φορολογικού Δικαίου, ή της Πολιτικής Δικονομίας, ή του Αστικού Δικονομικού Δικαίου, ή της Ελεγκτικής, ή της Λογιστικής, ή της Χρηματοοικονομικής.

Μαθήματα Πληροφορικής και κόστος πιστοποίησης


Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού.



Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται τους κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.





Τελικό Κόστος
Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Σημειώσεις, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + 3 δωρεάν επανεξετάσεις, Έκδοση Πιστοποιητικού
Για ανέργους και φοιτητές
Για εργαζόμενους
€ 209
€ 284


Περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα σε ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.




Έναρξη επόμενου τμήματος:

Δηλώστε συμμετοχή, συμπληρώνοντας  την φόρμα συμμετοχής.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ