Προκήρυξη ΝΕΡΙΤ 2014

Προκήρυξη ΝΕΡΙΤ 2014

(ενημέρωση άρθρου 08/02/2014)

Νέα προκήρυξη για 259 θέσεις Διοίκησης - Διαχείρισης


Η Νέα Έλληνική Ραδιοφωνία, Ιντερνετ και Τηλεόραση Α.Ε. ανακοίνωσε την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίωνπενήντα εννέα (259) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις παρακάτω θέσεις: 
  • Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εβδομήντα μια (71) θέσεις.
  • Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), εκατόν δεκαεννιά (119) θέσεις.
  • Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), εξήντα τέσσερις (64) θέσεις.
  • Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.) πέντε (5) θέσεις
Κατεβάστε από τον ακόλουθο σύνδεσμο όλο το ΦΕΚ της προκήρυξης ΝΕΡΙΤ 259 θέσεων

Αίτηση Συμμετοχής

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαραίτητα γενικά και ειδικά προσόντα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου του Α.Σ.Ε.Π. ακολουθώντας τη διαδρομή «Online Υπηρεσίες» - «Αίτηση Συμμετοχής» . Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υ.Ε. πρέπει να συμπληρώσουν το «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ 184», το οποίο δύνανται να αναζητήσουν στα Κ.Ε.Π. και στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π..

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2014 Κατηγορία: Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε. Τ.Θ. 14.308 Αθήνα Τ.Κ. 115.10 σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου, 2014 ημέρα Δευτέρα και λήγει με την πάροδο της 24ης Φεβρουαρίου 2014, ημέρας Δευτέρας. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής και ο αριθμός του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης συνοδευόμενος από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται στην οθόνη των υποψηφίων σε εκτυπώσιμη μορφή.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης για τις κατηγορίες Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε., καθώς και της έντυπης αίτησης «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣ.Ε.Π. 184» της κατηγορίας Υ.Ε., με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 24ης Φεβρουαρίου 2014, ημέρας Δευτέρας. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.). Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Υποψήφιος που κατέχει ένα βασικό τίτλο σπουδών που είναι αποδεκτός, σύμφωνα με την προκήρυξη σε διαφορετικό κλάδο ή ειδικότητα της ίδιας κατηγορίας θέσεων, προκειμένου να επιδιώξει θέσεις και των δύο κλάδων, είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσει και τους δύο κωδικούς του τίτλου σπουδών του στις αντίστοιχες θέσεις της ηλεκτρονικής αίτησης.

Πιστοποίηση Πληροφορικής


Όπως και σε κάθε άλλη προκήρυξη για κάλυψη θέσεων στο ελληνικό δημόσιο, έτσι και στην προκήρυξη της ΝΕΡΙΤ απαραίτητο προσόν (Φ.Ε.Κ. 39/Α΄/5.3.2001) για την υποβολή υποψηφιότητας αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε πιστοποίηση πληροφορικής ή πιστοποίηση τύπου ECDL.

Οι ενότητες που έχουν ζητηθεί στην συγκεκριμένη προκήρυξη είναι:

  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer, Outlook, Outlook Express κτλ)

Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού. 

Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται του κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.

Τελικό Κόστος
Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Σημειώσεις, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + 3 δωρεάν επανεξετάσεις, Έκδοση Πιστοποιητικού
Για ανέργους και φοιτητές
Για εργαζόμενους
€ 209
€ 284

Περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα σε ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.




Δηλώστε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.



Έναρξη επόμενου τμήματος:


(ακολουθεί άρθρο από τις 14/01/2014)

Προσλήψεις για 132 δημοσιογράφους

Προσλήψεις για 224 ατόμα, καλλιτεχνικών ειδικοτήτων


Πρόσληψη εκατό τριάντα δύο (132) δημοσιογράφων (από τους οποίους 117 με έδρα την Αθήνα και 15 με έδρα τη Θεσσαλονίκη ) και διακοσίων είκοσι τεσσάρων (224) ατόμων σε θέσεις καλλιτεχνικών ειδικοτήτων (από τους οποίους 197 με έδρα την Αθήνα και 27 με έδρα τη Θεσσαλονίκη), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Δείτε τις ειδικότητες και τα απαραίτητα προσόντα:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 132 ΘΕΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.


Σχόλια

  1. Καλησπέρα, 209€ είναι το τελικό κόστος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 209€ είναι το τελικό κόστος και περιλαμβάνει τα μαθήματα, την προετοιμασία για τις εξετάσεις (τεστάκια) και τις ίδιες τις εξετάσεις μαζί με την έκδοση του πιστοποιητικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ