Συναλλαγείτε με Like και Tweet


Πληρώστε με Tweets και Facebook Posts!

To Transact Socially είναι μία φιλοσοφία κοινωνικής πληρωμής, όπου μπορείτε να πληρώσετε για προϊόντα και υπηρεσίες χρησιμοποιώντας την αξία του κοινωνικού σας δικτύου. Ο χρήστης πληρώνει για ένα προϊόν ή για μία υπηρεσία με ένα post στο Facebook ή ένα tweet στο Twitter δημιουργώντας το επονομαζόμενο "Social Buzz" (βουητό) γύρω από το όνομα της εταιρείας και τα προϊόντα της.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί


Το σύστημα χρησιμοποιείται ήδη εκτενώς στο εξωτερικό από δισκογραφικές, μουσικούς, και συγγραφείς που παρέχουν μετά την κοινωνική "πληρωμή" ένα τραγούδι από το νέο τους album ή ένα e-book τους. Σε αντίστοιχο σκεπτικό κινούνται και πολλές εταιρείες που ζητάνε να γίνεται Like για να κερδίσει ο καταναλωτής προϊόντα όπως κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Κάντε μία δοκιμή πληρωμής με Like

Χρησιμοποιήστε το κουμπί που βλέπετε αριστερά για να κάνετε Like στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.labtech.gr και αποκτήστε αυτόματα έκπτωση στα δίδακτρα για όλα τα σεμινάρια πληροφορικής ενηλίκων από τα κέντρα πληροφορικής Labtech. Μετά το Like θα σας ζητηθεί μία επιβεβαίωση(confirm) του Like και αφού κάνετε Post τη σελίδα στο προφίλ σας θα μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα όπου και θα παραλάβετε το εκπτωτικό κουπόνι σας.

Η εξέλιξη της ιδέας


Το κίνημα του Transact Socially λειτουργεί ακόμα με πολύ απλές παραδοχές, τα Like και τα Tweets των χρηστών "κοστολογούνται" ισότιμα, ασχέτως με την πραγματική αξία του κοινωνικού δικτύου του χρήστη. Το μέλλον ακούγεται πολύ πιο ενδιαφέρον αφού πλέον θα αξιολογείται και το μέγεθος τους κοινωνικού δικτύου ( friends ή followers) αλλά και η ουσιαστική διάδραση ενός με το κοινωνικό του δίκτυο - ένα άτομο με 1000 φίλους που μιλάει με όλους, κάνει Posts, σχόλια, ανεβάζει τραγούδια, βίντεο, φωτογραφίες και έχει υψηλή επισκεψιμότητα στο "προφίλ" του αξιολογείται πιο ψηλά από κάποιον που έχει 3000 φίλους αλλά δεν αλληλεπιδρά εξίσου.

"Επιτέλους" οι ατέλειωτες ώρες ενασχόλησης με το facebook από κάποιους θα έχουν και το αντίστοιχο οικονομικό όφελος! Λίγα χρόνια υπομονή μόνο!

Πηγή: transactsocially


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ